Вацко жорстко наїхав на УАФ через скандал із формою збірної України

Відомий журналіст шокований бездіяльністю функціонерів

Блогер і журналіст Віктор Вацко прокоментував факт того, що збірна України вийшла на матч відбору Євро-2024 проти Англії у формі від технічного спонсора Joma, який продовжує виготовляти екіпірування для російських клубів.

«Що ж виходить. Носити порожні коробки в брендованому одязі класу «люкс» на Закарпатті - ми патріоти. Пояснювати усі свої професійні факапи якимось ефемерним російським слідом чи осередками ФСБ - ми патріоти. А коли потрібно показати позицію не у Facebook Протасова, а справжньою роботою у стислі терміни - та ні, ні, не для нас.

«Карпати» оголосили про перехід на форму Nike - показали позицію. «Кривбас» заліпив лого Joma на своєму екіпіруванні і дав зрозуміти, яким буде наступний крок, а це буде заміна технічного партнера - він теж показав позицію. А УАФ із сотнею мільйонерів віцепрезидентів чи «УАФ Маркетинг» із мільйонними зарплатнями керівництва що?

«Яка ж тут проблема» говорять, «ми тут ні до чого». Фух, Слава Богу, Joma написала, що вона тут ні до чого, це у нас геморою не буде - форму змінювати, неустойку платити, роботи скільки потрібно. А роботу робити - це ж не для нас, не для статусних мільйонерів.

Пам'ятаєте, як там Андрій Павелко у своєму Facebook писав: «ЗСУ продовжать відбивати атаки окупантів на передовій, а команда УАФ дає бій на футбольному фронті». Бл***, та якби ЗСУ так із москалями на передовій боролися, як УАФ працює на футбольному фронті, то у Львові вже у квітні 2022-го рубль би ходив, а «Криївку» перейменували б в «Пельменная», - сказав Вацко.

Володимир Клепач Джерело: Вацко Live
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 квітня 2024, 12:05 16

Український захисник «Борнмута» не пропустив жодної хвилини в цьому сезоні АПЛ

Коментарі