Олександр ПЕТРАКОВ: «Я взагалі хлопців не знаю, хто на якій позиції»

Фахівець нарікає на брак часу для вивчення команди

Український тренер Олександр Петраков оцінив свій дебют на чолі збірної Вірменії. Команда у першому матчі відбору Євро-2024 поступилася збірній Туреччини.

«Мені дуже сподобалася атмосфера на стадіоні, прошу вибачення у наших уболівальників. У невдачах завжди винний головний тренер. Я ніколи не оцінюю суддівство. Я емоційна людина, ніколи не сідаю під час гри. Я навіть не знав, хто обслуговував гру. Шукатиму нових гравців, дам шанс молоді».

Всі найяскравіші моменти доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

«Я пішов у роздягальню, подякував хлопцям. Я сказав, що вони повинні довіряти тренерському штабу, і я не маю до них жодних закидів», - сказав Петраков.

Після цього у наставника виник конфлікт з одним із журналістів, який запитав, чи не надто пізно фахівець робив заміни.

Журналіст отримав запитання у відповідь від Петракова: «Ви тренер? У вас є ліцензія?» Виявилося, що автор запитання має ліцензію С. На що український тренер запропонував представнику ЗМІ подати свою кандидатуру на посаду головного тренера команди:

«Можете подати свою кандидатуру на головного тренера збірної. Будете тренувати, якщо кажете, що я запізнився. Дорікаєте цим. Негарно так. У вас ліцензія С, а розповідаєте тренеру, який має ліцензію PRO», - відповів Олександр Петраков.

«Не вважаю, що запізнився із замінами. Я взагалі хлопців не знаю, хто на якій позиції. Потрібно більше дізнатися. Але це не відмазка. За тиждень хлопців неможливо вивчити, куди кого поставити, ким посилити і так далі. Хочете мене звинувачувати - звинувачуйте», - сказав Петраков.

Іван Зінченко Джерело: News.am
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 20:57 9

Артем Довбик влітку може стати гравцем «Барселони»

Коментарі