Гравець Сокола: «Кожен із нас хоче стати чемпіоном»

Нападаючий киян Максим Жеребко поділився своїми очікуваннями від битви за «золото»

Форвард київського «Сокола» 17-річний Максим Жеребко перед початком сезону мав варіанти виступати за кордоном, але вирішив закінчити 11 клас у київській школі та відіграти повний сезон на дорослому рівні у чемпіонаті України. Вийшло - непогано. «Сокіл» у складі із Жеребком пробився до головної серії сезону - фіналу плей-оф, де зіграє проти «Кременчука».

«Щоб перемагати «Кременчук», треба додати і фізично, і тактично, - каже Максим Жеребко в інтерв'ю офіційному сайту «Сокола». - Час, який відділяє нас від початку фінальної серії, ми присвятимо відпрацюванню тактичних елементів. Кожен з нас хоче стати чемпіоном і зараз зосереджений максимально. Думаю, в регулярному чемпіонаті ми частіше програвали «Кременчуку», бо розкривали свій потенціал відсотків на 80. Можливо, ми поступалися суперникам і морально. Але матчі плей-оф - це зовсім інше. Тут і швидкості інші, і ставлення кожного хокеїста. Певен, «Кременчук» у фіналі теж буде набагато сильнішим, ніж у матчах регулярного чемпіонату. Але ми до цього готові і зробимо все, щоб перемогти».

Фінал плей-оф до трьох перемог у серії відбудеться 23, 24, 27 березня (за необхідності - 28 та 31 березня).

Нагадаємо, що «Кременчук» у півфіналі «всуху» узяв гору в серії над калуським «Легіоном» (3-0), а «Сокіл» переграв із таким самим рахунком херсонський «Дніпро» (3-0).

В'ячеслав Волков Джерело: ХК Сокіл Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 16 травня 2024, 08:54 0

Зірки не зуміли закрити серію у себе вдома