Дейна ВАЙТ: «Великі бої у боксі ніколи не відбуваються»

Глава UFC – про проблеми з організацією поєдинку Усик – Ф'юрі

Голова UFC Дейна Вайт поділився думкою про галас навколо бою між чемпіоном WBA, WBO та IBF Олександром Усиком (20-0, 13 КО) та володарем поясу WBC Тайсоном Ф'юрі (33-0-1, 24 КО).

«Цей бій призначено чи ні? Ой, не призначено? Ласкаво просимо до світу боксу, хлопці. Це шокує? Так. Але чи справді це просто шок? Ні. Просто це бокс, у цьому виді спорту все завжди так складається.

Великі бої, які мають відбутися, ніколи не відбуваються. А коли їх влаштовують, то завжди вже пізно. Такі речі зводять мене з глузду як фаната. Тому я створив свою компанію так, щоби в ній такого не було. Ми намагаємося влаштувати великі бої, коли приходить час. Подумайте ось про що: сьогодні в одному з прелімів ми побачили поєдинок бійців із рекордами 11-0 та 10-0 [Лерон Мерфі та Габріель Сантос]. І це попередній кард! Назвіть мені хоча б одне шоу в будь-якій організації, де билися б два такі хлопці. У технічному плані цей бій був неймовірний, так? Ви не завжди бачите таке, тільки у нас. Так було створено нашу компанію», - сказав Вайт.

Володимир Клепач Джерело: The Mirror
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Водні види | 30 квітня 2024, 13:06 14

Алсу Алєйнікова образила українців