Чортова машина, інший рівень – український. Фани в захваті від Циганкова

Українець оформив дубль за «Жирону» у матчі з «Райо Вальєкано»

У суботу, 18 березня, відбувся матч 26-го туру чемпіонату Іспанії з футболу між клубами «Райо Вальєкано» та «Жирона». Гра завершилася з рахунком 2:2.

Дубль у цьому поєдинку оформив український футболіст Віктор Циганков, котрий виступає за «Жирону». Віктор відзначився на 29-й та 52-й хвилинах матчу.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Вболівальники «біло-червоних» не змогли не відзначити таку впевнену та яскраву гру українця. Ось що кажуть фанати «Жирони» про Віктора Циганкова:

Eugenio Muñoz Fernández: «Гарний рахунок 2:2 між Райо Вальєкано та Жироною. Відмінні голи, напруга та суперечки до самого кінця. Жирона знайшла золото у вигляді Циганкова».

Albert Isern: «3 голи та 3 передачі від Циганкова в 5 матчах. Щодо якості, єдине, що мене дивує в його грі, це те, що він показує її так рано. Крім адаптації та мови, добре розуміє партнерів на полі. Різносторонній футболіст».

Patadón Guillamón: «Наскільки таки крутий Циганков, який гравець...».

Daniel Olmedo: «Два голи та два кроси, які створюють чіткі шанси для його партнерів по команді. Відмінна гра від Циганкова».

Lucien B: «Циганков реально чудовий гравець, приголомшливе підписання».

Bruno Martin: «Циганков уже легко забиває голи у футболці Жирони. Якщо він продовжуватиме в тому ж дусі і відповідатиме темпам інших сезонів... Він може забити 8-9 голів. Дуже гарна адаптація!».

Aleixx_13: «У тому, що Циганков у Жироні, немає ніякого сенсу, він же чортова машина!».

Tobias Storruste Dahle: «Яким варпом [двигуном - ред.] виявляється Циганков для Жирони. Дивно, що інші клуби не приєдналися до нас».

Diego: «Вплив Циганкова у Жироні жорстокий. Інший рівень - український».

Grzegorz Legutki: «Дубль Циганкова. Жирона доводить свою гру до прострілів, але, схоже, українець вкотре відзначився, спустившись із флангу до центру. У плані футболу він виглядає набагато краще, ніж цей переоцінений Мудрик».

Данііл Агарков Джерело: Twitter
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 21:13 0

Поєдинок відбудеться 2 травня о 22:00 за Києвом

Коментарі