Антон ДУДЧЕНКО: «Цього року був великий програш по дистанції»

Український біатлоніст підбив підсумки сезону

Сьогодні український біатлоніст Антон Дудченко став 39-м у гонці переслідування на етапі Кубка світу в Холменколлені. Для нього ця гонка стала останньою в сезоні. Дудченко підбив підсумки сезону:

- Антоне, напевно, перед початком сезону ви ставили перед собою конкретні задачі. Що у вас вийшло, а що ні за вашими власними відчуттями?
- Якщо чесно, то я очікував на трішки кращий результат перед сезоном, дивлячись на той прогрес, що був влітку. Але ми бачили, що цього року був великий програш по дистанції - я цим не задоволений. А задоволений тим, що вдалося швидше стріляти, тому що в минулому році багато програвав на лежці.

- Над чим плануєте працювати при підготовці до нового сезону, на чому ставити акцент?
- Попрацювати хотілося б над лижним ходом, тому що досить великий програш. Хотів би також попрацювати і над стрільбою, щоб збільшити відсоток влучності.

- Спостерігаючи за вашими виступами у Холменколені, склалося таке враження, що ви дуже втомилися.
- Так, в Холменколені відчуваю себе дуже втомленим, особливо в спринті. Сьогодні трошки краще почував себе, та ми допустили помилку перед гонкою у виборі лиж. Тому були під час гонки проблеми з цим. Втім, вдалося чисто відстрілятися - чотири нулі.

- Розкажіть, будь ласка, про плани на перерву до початку підготовки до нового сезону.
- Нічого такого не планую, хотів би поїхати додому, до батьків. Трошки з ними провести час. А потім почати підготовку до нового сезону вже.

Олег Дідух Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 04:34 3

Найближчим часом Карло Анчелотті вирішить, хто гратиме проти «Кадіса»

Коментарі