САУТГЕЙТ: «Гравці, які не потрапили до складу, знають, чому»

Англійський тренер – про заявку збірної Англії

Головний тренер збірної Англії Гарет Саутгейт прокоментував невиклик захисників Трента Александер-Арнольда («Ліверпуль») та Бена Вайта («Арсенал») на майбутні матчі віфдбору Євро-2024 з командами Італії та України.

«Ми завжди говоримо з усіма гравцями про те, що, на нашу думку, є їхніми сильними сторонами, і про те, що вони могли б покращити. У минулому ми, можливо, брали більше гравців на цю позицію, але зараз сезон у розпалі, тому тим, хто навряд чи гратиме, краще зробити перерву та набратися сил.

Ситуації Бена Вайта та Трента схожі, насправді попереду цих двох ми маємо ще трьох висококласних правих захисників, нам пощастило мати на цій позиції стільки талантів. Це найскладніша позиція для вибору, хоч вибір складу ніколи не буває простим.

Кайл Вокер та Кіран Тріпп'єр були тими, хто грав на чемпіонаті світу, плюс повернувся Ріс Джеймс - ще один топ-гравець. Усі гравці, які не потрапили до складу, знають, чому», - пояснив Саутгейт.

Збірна Англії 23 березня зіграє з командою Італії в Неаполі, а 26 березня підопічні Гарета Саутгейта приймуть у Лондоні збірну України.

Юрій Остроумов Джерело: Sky Sports
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 06:30 99

Команда Юрія Вернідуба входить до топ-3, значно відірвавшись від Дніпра-1