ГЛАСНЕР: «Наполі був кращий. Нам дістався суперник, який не по зубах»

Головний тренер «Айнтрахту» прокоментував поразку від «Наполі»

Головний тренер «Айнтрахту» Олівер Гласнер прокоментував поразку в матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів від «Наполі» (0:3):

«Маю визнати, що «Наполі» був кращим, але хочу відзначити свою команду. Ми зіграли краще, ніж удома. Я дуже пишаюся хлопцями. Ми вийшли до плей-оф Ліги чемпіонів у дебютному сезоні. Але в 1/8 фіналу дістався суперник, який поки що нам не по зубах.

Мені сподобалося, як ми грали чотирма захисниками. Ми сміливо йшли вперед, створили кілька моментів із флангів, але у нас виникали проблеми з відкриваннями у вільних зонах».

Воротар «Айнтрахту» Кевін Трапп:

«Зігравши один раз у Лізі чемпіонів, хочеться повертатися до цього турніру знову і знову. Ми заслужили трофей Ліги Європи та нагородили себе матчами у Лізі чемпіонів.

Незважаючи на поразку, вважаю, що ми провели дуже хороший матч. Ми старалися, але у них дуже хороша команда. Вони заслужили на цю путівку до чвертьфіналу. Ми створили кілька моментів, хоча стовідсоткового шансу не було. Але ми грали сміливо».

Півзахисник «Айнтрахту» Себастьян Роде:

«Ми програли фантастичній команді. У «Наполі» дуже високий клас. Усі знають, на що вони здатні. Ми непогано билися відрізками, але допустили безглузді втрати, які призвели до пропущених м'ячів.

Я дуже пишаюся командою. Ми дійшли до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Ніхто не чекав від нас такого. Ми грали чотирма захисниками сьогодні. Тепер ця схема може стати для нас ще одним варіантом на внутрішній арені».

Микола Степанюк Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 06:43 5

Незважаючи на провалене зважування, бій Редкача відбудеться