Ман Сіті – РБ Лейпциг. Прогноз та анонс на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 14 березня о 22:00 за Києвом

14 березня на «Етіхад» пройде матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, в якому «Манчестер Сіті» зустрінеться з «РБ Лейпциг». Старт поєдинку заплановано на 21:00 за європейським часом.

Манчестер Cіті

Команда проводить досить суперечливий сезон. Поки що ще можна виграти і требл, адже містяни лише програли ще влітку в Суперкубку Англії і вилетіли з Кубка Ліги. Але при цьому розв'язка в АПЛ дедалі ближча, а Арсенал завзято чіпляється за перемоги, утримуючи дистанцію. Та й самі підопічні Пепа Гвардіоли не завжди є стабільними. Здавалося б, тим паче важливо взяти успіх у Лізі чемпіонів. Але там поки що каталонський менеджер та його підопічні проявляють себе максимально прагматично. Гаразд, групу вже звично пройшли на класі. Але при цьому не захотіли, таке враження, дотискати господарів у Німеччині, у лютому. Там англійці виграли 1-й тайм за рахунок гола Мареза, але після перерви отримали м'яч у відповідь у свої ворота, на чому і заспокоїлися. Як би не пошкодувати про подібний прагматизм...

РБ Лейпциг

Клуб утримує за собою статус одного з найсильніших у Німеччині. Щоправда, при цьому 2-й сезон поспіль змінює наставника ще восени. Але що робити, якщо цей нехитрий хід дозволяє отримувати успіх, надавати грі нового імпульсу в умовах тривалого спаду? Втім, за безумовного прогресу за Марка Розе, десь із лютого почалося дедалі більше проблем. Бики часто втрачають очки в Бундеслізі, і ризикують не зберегти місце у топ-4. Та й у Лізі чемпіонів, вийшовши із досить простої групи (за спиною залишили Селтік із донецьким Шахтарем), німці змогли відігратися на своєму полі. Але все ж таки 1:1 означають, що фавориту пари вистачить перемоги з будь-яким рахунком, щоб пройти до чвертьфіналу.

Статистика особистих зустрічей

До нинішнього стику клуби грали 2021-го року, в рамках групи. Тоді вони обмінялися перемогами на своєму полі.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають на інтригу від цієї пари - і з ними треба погодитися. Ставимо на перемогу Манчестер Сіті на своєму полі при форі -1 забитий гол з коефіцієнтом - 1,86.

14 березня, вівторок

«Манчестер Сити» - «РБ Лейпциг». Перший матч - 1:1
Манчестер. «Етіхад». 22:00
Пряма ТВ-трансляція - відеосервіс MEGOGO
ЛЕЙПЦИГ - МАНЧЕСТЕР СІТІ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Славко Вінчич (Словенія)
Прогноз Sport.ua - 2:0
Зробити ставку Зробити ставку
  • 1.31
  • 6.10
  • 10.50
Зробити ставку Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 липня 2024, 00:33 5

Форвард збірної України зацікавив італійську «Болонью»

Коментарі