ПАЛКІН: «Мудрик робить у сотні разів більше, ніж якби сидів в Україні»

Гендиректор «Шахтаря» пообіцяв розповісти, скільки сплачено податків із трансферу

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін розповів про деталі трансферу Михайла Мудрика в «Челсі» під час воєнного стану:

«Чому Мудрик із Туреччини відлетів просто до Лондона, не повертаючись до України, як мав? Якщо дивитися на закон, то мобілізації не підлягають люди, молодші 27 років, якщо ти не служив в армії або не мав військової кафедри. Але країну ніхто з них покинути не може.

Така колізія - з одного боку, тебе воювати не беруть, а з іншого ти країну залишати не можеш. Потрібно це міняти. Якщо ви в курсі, зараз у Верховній Раді лежить законопроект, який вирішить цю колізію, що особливо стосується спортсменів.

Адже що зробив для країни перехід Мудрика? По-перше, скоро ми оголосимо, скільки ми податків заплатимо із цього трансферу. Це буде дуже велика сума.

По-друге, з погляду просування нашої країни на світовій арені він зробить у сотні разів більше, ніж, якби він сидів безвиїзно в Україні. Тому, на мою думку, мають бути зроблені винятки для таких випадків.

У чому відповідальність клубу, якщо гравець не повернувся до країни? Відповідальність у тому, що ми заплатимо багато податків, а футболіст просуватиме нашу країну на світовій арені».

Микола Степанюк Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 18 травня 2024, 10:00 1

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі