Володимир ШАРАН: VAR у нас тільки для Шахтаря і Динамо. А Минаю навіщо VAR

Тренер незадоволений арбітражем

Наставник «Миная» Володимир Шаран оцінив нічию 1:1 у матчі проти «Олександрії», залишившись незадоволеним роботою арбітра. У клубі впевнені, що суперник забив свій гол з офсайду.

- Ми могли перемогти. Забили гол, який відпрацьовували на тренуваннях. Ми повинні були пресингувати - це дало результат. Швидкий м'яч нам допоміг, могли забити наприкінці першого тайму ще. Але не реалізували моменти. А в другому таймі я здивувався, коли побачив, що коять арбітри. Хай мене штрафують, але я скажу: були епізоди, які були на нашу користь (фоли), а свистіли в інший бік. І основне: коли нам забивали, Кожушко був в офсайді. Він сам не очікував, що арбітри не піднімуть прапорець.

- Скільки конкретно моментів арбітражу Вам не сподобалося?

- Чотири моменти у другому таймі, але це звичайні моменти - фоли фіксували не в той бік, жовті. Але це можна відкинути. Основне - це коли нам забивали гол. Хлопці відчувають, коли судді дуже помиляються. Тому ми дуже нервували. Тому і я тепер нервую. На жаль, ВАР потрібен у нашому футболі тільки на матчах «Динамо», «Шахтаря». А «Минаю» для чого ВАР?!

Іван Зінченко Джерело: ФК Минай
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 10 травня 2024, 15:30 97

Поєдинок головних претендентів на золоті медалі проходитиме на «Арені-Львів»

Коментарі