Ван ЛЕУВЕН: «65-ма хвилинами я задоволений, а до останніх 25-ти є питання»

Наставник «Зорі» – про перемогу над «Львовом»

Головний тренер луганської «Зорі» Патрік ван Леувен поділився думкою щодо переможного матчу із ФК «Львів» (3:1) у 17-му турі чемпіонату України.

- Це друга гра після зимової перерви. Я думаю, що, в цілому, ми добре сьогодні провели гру. Використали три свої моменти - це хороший показник, але гадали, що можемо забивати ще. Зробили заміни, хотіли додати енергії та свіжих сил у матч, але не сталося, як гадалося. Грою своєї, а точніше -65-ю хвилинами, я задоволений, а до останніх 25-ти вже є питання, які будемо розглядати.

- На вашу думку, чому команда трішки здала під кінець поєдинку?

- У нас багато молодих гравців, які хочуть показувати свій рівень і тому командної гри в кінці трішки не вистачило. Були моменти, щоб забивати ще, але гра знизила швидкість.

- Можливо, коли ваша перевага у рахунку була вже 3:0, футболісти підсвідомо вже думали про наступний матч?

- Не можу так навіть припустити. Гадаю, що вони хотіли продовжувати гру в такому ж темпі і реалізовувати моменти.

- Яка зі всіх створених та реалізованих атак ваших хлопців сподобалася більше за все?

- Мені всі атаки та моменти подобаються. Сподобалися дії Бутка на фланзі у першому таймі. Чудово віддавав на Герреро. Він отримав хороший шанс - пробив головою, але не забив. У другому таймі було багато шансів забити теж. Тому не тільки голи подобаються, а й гарні моменти загалом.

- Олександр Сапутін задовольняє ваші потреби, як теперішній основний голкіпер?

- У нас є три воротаря. Наразі Олександр у повному обсязі виконує свої обов'язки. Так, звичайно, йому ще треба відчути рівень УПЛ, але впевнений, що тренери та хлопці завжди йому будуть допомагати та підказувати.

Юрій Остроумов Джерело: ФК Зоря Луганськ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 серпня 2024, 03:16 2

Віктор Вацко повідомив, що Максима буде прооперовано після травми в матчі ЛЧ