Андрій АКІМЕНКО: «Австрія грає у швидкий гандбол»

Гандболіст збірної України – про суперника по найближчому матчу

28-річний гандболіст збірної України Андрій Акіменко поділився очікуваннями від матчу відбору до Євро-2024 проти Австрії. Зустріч розпочнеться о 20:00 за Києвом.

«Готуємось до матчів, розбираємо гру суперника. Індивідуально ми всі на дуже хорошому рівні, по командній грі - говорити важче, ще немає такої зіграності як хотілося б, все ж таки ми не так часто збираємося. Але якщо наша концентрація буде стовідсотковою, то у нас є шанс перемогти. Ми маємо показати все, що можемо, саме так ми і готуємося. Австрія грає у швидкий гандбол, а Білик у них - номер один.

Я в порядку. Після гри проти «Магдебурга» (у Лізі чемпіонів) у мене було пару днів, щоб відновитися. Зараз я готовий на сто відсотків.

Коли я переходив до «Динамо Бухарест», я переходив працювати і тоді подивимось, що буде. Я віддаю все на майданчику, все, що маю. Тому і виходить результат. Головне - не зупинятись. Просто працюємо кожного дня, щоб покращувати свої можливості.

Ми всі важко переживаємо те, що відбувається в Україні. Психологічно важко, адже всі там - в Україні. Донатимо ЗСУ, як можемо, та віримо в перемогу України», - сказав Акименко.

Денис Шаховець Джерело: Федерація гандболу України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 19:06 3

Півзахисник «Реала» вірив, що іспанська команда переможе