росія завдала нового масованого ракетного удару по Україні

У багатьох регіонах спрацювали системи ППО

Російські окупанти завдали чергового масованого ракетного удару по Україні в ніч на 9 березня, є прильоти та загиблі в різних областях.

По Києву, попередньо, було завдано удару ракетою Х-47 «Кинджал», росіяни влучили в об'єкт критичної інфраструктури. Також є двоє постраждалих у Святошинському районі. Протиповітряна оборона збила решту ракет і БПЛА противника, які летіли на столицю.

Голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький заявив, що в Золочівському районі ракета впала в житловій зоні, почалася пожежа, вже відомо про чотирьох загиблих - двох чоловіків і двох жінок, у момент падіння ракети вони перебували вдома.

Завали ще розбирають. Під ними можуть бути люди. Пожежа знищила три житлові будинки, три автомобілі, гараж та кілька господарських будівель.

У Дніпропетровській області зафіксовано прильоти у Дніпровському, Павлоградському, Криворізькому та Нікопольському районах. Пошкоджено енергетичну інфраструктуру та промислові підприємства, там серйозні руйнування. Загинули двоє цивільних, ще четверо отримали поранення.

Одеська ОВА повідомила про влучання в критичну інфраструктуру та пошкодження житлових будинків, постраждали кілька ліній електропередач та опора.

По Харкову та області рф завдала близько 15 ударів, також били по інфраструктурі, є влучання в приватний будинок в регіоні.

На Кіровоградщині під удар потрапив енергетичний об'єкт у Кропивницькому районі, обійшлося без жертв.

Житомирська область була атакована дронами-камікадзе, вражений інфраструктурний об'єкт, без світла залишилося майже 150 000 мешканців, енергетики заживили об'єкти критичної інфраструктури, обійшлося без постраждалих.

Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 травня 2024, 07:44 1

Тайсон зазнав першої поразки у професійній кар'єрі