Юліан НАГЕЛЬСМАНН: «І у нас, і у ПСЖ величезна швидкість в атаці»

Тренер «Баварії» – про матч з «ПСЖ»

Головний тренер «Баварії» Юліан Нагельсманн поділився очікуваннями від матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти «ПСЖ» (8 березня, перший матч - 1:0):

«ПСЖ» потрібен хоча б один гол, щоб вирівняти рахунок. Я очікую, що вони чинитимуть великий тиск із самого початку. У першому матчі вони були без Кіліана Мбаппе на початку, що трохи вплинуло на їхній план на матч. Коли він вийшов, вони почали грати інакше. Як я вже сказав, я очікую, що це буде набагато більше атакуючий та відкритий матч, ніж у Парижі.

І у нас, і у «ПСЖ» величезна швидкість в атаці. Якщо ви даєте їх нападникам занадто багато місця, вони можуть розкрити свої якості та захищатись буде неймовірно складно.

Ми дуже добре структурована команда. Ми всі хочемо далеко пройти у Лізі чемпіонів. У протистоянні таких важкоатлетів, як «Баварія» та «ПСЖ», форма у конкретний день завжди вирішує результат. У команд однаковий рівень, якщо говорити про окремих гравців. Обидва клуби мають справжніх зірок. Тим не менш, наші гравці мають гарне уявлення про те, як взаємодіяти один з одним».

Олег Дідух Джерело: ФК Баварія
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 07:44 5

Український боксер став перший абсолютним чемпіоном хевівейту з часів Льюїса

Коментарі