Ротань про список збірної: «Вірю, що Коноплянка принесе команді користь»

Хавбек отримав виклик до національної команди

Виконувач обов'язків наставника збірної України Руслан Ротань оцінив свій список на матч відбору Євро-2024 проти Англії, у тому числі повернення Євгена Коноплянки, який у Польщі не демонструє топ-результати.

Крім того, Ротань прокоментував ситуацію захисника Едуарда Сарапія (основний список) та хавбека Данила Ігнатенка (розширений список).

«Сарапій - у списку, ще є час та кілька турів. Щодо Ігнатенка, то це талановитий гравець, який мені подобається. Думаю, повертатися до УПЛ йому не потрібно, але він може бути гравцем сильнішої команди. Ми знаємо, що «Бордо» у Лізі 2. У найкращих клубах Бельгії та Нідерландів він може грати. Ми його теж розглядаємо».

«Я вірю в Коноплянку, вірю в те, що він принесе користь збірній України. У нього є майстерність, і разом з Андрієм Ярмоленком це ті гравці, з якими можна досягати результату. Їхня майстерність не підлягає сумніву. Можна сказати, що це була моя ідея. Я розумію, що може бути критика. Я хочу, щоб гравці були розслаблені та вірили в команду», - сказав Ротань.

Іван Зінченко Джерело: ТаТоТаке
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 18:47 0

Кияни продовжують підготовку до вирішального відрізку в чемпіонаті

Коментарі