Челсі – Боруссія Дортмунд. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Один із останніх шансів «Челсі» врятувати сезон

У вівторок, 7 березня «Челсі» у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів у Лондоні на «Стемфорд Брідж» прийме «Боруссію» Дортмунд. Стартовий свисток нідерландського арбітра Дані Маккелі прозвучить о 22:00 за Києвом.

Челсі

Перший матч у Дортмунді «Челсі» програв з рахунком 0:1. Відіграти таке відставання - завдання далеко не найскладніше, особливо тепер, коли правило виїзного голу у єврокубках скасували. Але лише теоретично. В останні місяці лише лінивий не говорить про глибоку ігрову кризу «Челсі» цього сезону. І повірити в те, що команда, яка перебуває в такому розібраному стані, може вийти до чвертьфіналу Ліги чемпіонів, досить складно.

Але до матчу-відповіді з «Боруссією» підопічні Грема Поттера підходять у непоганому настрої, в суботу з мінімальним рахунком 1:0 обігравши «Лідс». Ця перемога стала для «Челсі» першою у всіх турнірах майже за два місяці - з 15 січня. Після цього були три нічиї та три поразки.

Лазарет «Челсі» напередодні матчу-відповіді з «Боруссією» далеко не порожній, проте при такому підборі виконавців скаржитися на кадровий голод Грем Поттер права не має. Михайло Мудрик після невдалого стартового відрізку в «Челсі» у матчі з «Лідсом» залишився у запасі і навіть не вийшов на заміну. Переможний склад міняти не прийнято, тож українські фанати футболу мають бути готовими до того, що у вівторок Михайла вони на полі не побачать. Принаймні з перших хвилин.

Боруссія Дортмунд

У «Боруссії» ситуація повністю протилежна. Після паузи на чемпіонат світу підопічні Едіна Терзіча виграли усі 10 своїх матчів у всіх турнірах, і зараз ділять перший рядок у турнірній таблиці Бундесліги з грізною «Баварією» - у команд по 49 очок та 5 балів відриву від третього місця. Гра «Боруссії» не вражає, але щоразу команді з Дортмунда вдається вичавити максимальний результат. Так було й у п'ятницю, 3 березня у домашньому матчі проти «РБ Лейпциг» - перемога 2:1.

У «Боруссії» кадрова ситуація перед матчем у відповідь з «Челсі» також далека від оптимальної, але Едін Терзіч якось справляється, навіть не маючи під рукою такого підбору гравців, як у його візаві. Головна втрата - відсутність героя першого матчу у Дортмунді Каріма Адеємі, який і забив єдиний гол у тому поєдинку. Також великою проблемою стане травма головного голкіпера Грегора Кобеля.

Прогноз на протистояння

Незважаючи на чудову поточну форму, легко «Боруссії» не буде. У цьому протистоянні висока ймовірність овертайму. А що стосується основних 90 хвилин матчу-відповіді - то тут поставимо на те, що «Челсі» не програє: 1Х, коефіцієнт 1,25.

7 марта, вторник

«Челсі» - «Боруссія» Дортмунд
Лондон. Стадіон «Стемфорд Брідж». Початок - о 22:00
ТБ-трансляція - MEGOGO
Суддя: Данні Маккелі (Нідерланди)
ЧЕЛСІ - БОРУССІЯ ДОРТМУНД. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua - 1:1
  • 1,88
  • 3,75
  • 4,20
Сделать ставку Зробити ставку
  • 1,83
  • 3,72
  • 4,18
Сделать ставку Зробити ставку
Олег Дідух Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 травня 2024, 00:05 0

Відбулися матчі 37-го туру Серії А

Коментарі