Ярослава МАГУЧІХ: «Хочеться, щоб було три прапори на подіумі»

Українська легкоатлетка – про перемогу на чемпіонаті Європи з легкої атлетики

Дворазова чемпіонка Європи у приміщенні зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх прокоментувала виграш змагань у Стамбулі.

«Я дуже щаслива, що захистила свій титул і у мене є друге «золото» з Євро у приміщенні. Я налаштовувалася на результат вище, тому таких емоцій не було на 1.98 м і після того, як побачила, що я перша. Хотіла стрибати вище, але не сьогодні. Та сподіваюся, що влітку результати будуть вище.

Після нервової кваліфікації у нас було два дні щоб відпочити і відновитися морально. Але розумію, ну я ж взяла 191, тренерка теж мені казала: «Ти ж взяла, не закінчила». Я хотіла стрибати, хотіла виборювати нагороди для своєї країни. Дуже рада, що дві дівчини на подіумі. Катерина Табашник за довгий час має бронзу - і це дуже круто.

Хочеться, аби було три прапори насправді. Але ми стояли з Катериною, я її вітала, у неї були сльози, що вона нарешті іде на п'єдестал. І коли я виходила, то зрозуміла, що ми зробили усе, що могли: у нас є дві нагороди, лунає гімн. Люди чують наш гімн, бачать два наші прапори і це доводить, що ми незламні. І ми будемо боротися в усіх сферах: ми були незалежні, є незалежні, і будемо незалежною та сильною нацією», - сказал Магучіх.

Getty Images/Global Images Ukraine
Володимир Клепач Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 12:33 3

«Манчестер Юнайтед» націлився на українського воротаря

Коментарі