Росіянин в ОАЕ написав на камері «Цой живий» і пояснив своє послання

Андрєй Рубльов торкнувся теми війни в Україні, яку розв'язала його країна

Тенісист із росії Андрєй Рубльов після перемоги над Александром Звєрєвим (Німеччина) у півфіналі турніру серії АТР 500 у місті Дубай (ОАЕ) написав на камері «Цой живий». Під час інтерв'ю у нього запитали про цей напис, а також поставили питання щодо війни в Україні, яку розв'язала росія:

- Я хотів би запитати вас про те, як минулий рік минув для вас у психологічному плані, з огляду на війну і ситуацію в Україні. Чи вплинуло це на вас? Ми багато чули про українських гравців... На Вімблдоні вам заборонили грати. Чи можете ви розповісти про те, як це було для вас?

- Хочу сказати, що я зробив багато заяв з цього приводу. Звичайно, було важко. Важко говорити про це, тому що навіть якщо ти намагаєшся - як би це сказати - просто грати в теніс або щось іще, продовжувати тренуватися і таке інше, ти знаєш, що це впливає на тебе, навіть якщо не є частиною цього або учасником або чимось іще, але однаково це впливає на багато що.

Не можна робити вигляд, що нічого не відбувається, тому що це жахливо. Як я говорив увесь час, це безумство, що так багато звичайних людей страждають, помирають. Це нелегко. Непросто, що це відбувається в наш час, коли в нас є всі мобільні телефони, Інтернет, соціальні мережі. Є діти, вони просто хочуть займатися TikTok. У підсумку все це відбувається в один і той самий час. Це важко просто зрозуміти.

Звичайно, це впливає. Не має значення, що ти намагаєшся займатися іншими справами. Єдине, на що я сподіваюся, що скоро у всіх країнах буде мир. Неважливо, де. Я сподіваюся, що буде мир у наших країнах. Я сподіваюся, що буде мир в інших країнах, де зараз тривають війни. Це жахливо, що в наш час, у цьому поколінні, можуть відбуватися такі речі.

- Чи можете ви розповісти нам, що ви написали на камері після матчу?

- Цой живий. Це один з артистів минулого покоління, який мав величезний вплив, як мені здається, в СРСР, тому що його голос був дуже потужним. Просто, в принципі, легкого часу там не було. У той момент я ще не народився, але в той період було нелегко.

У фіналі турніру Рубльов зустрінеться з Даніілом Медведєвим.

Данііл Агарков Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 12:00 0

14–16 травня відбулися матчі 36-го туру чемпіонату Іспанії

Коментарі