ВІДЕО. Працювали дві пташки. Як партизани пошкодили літак рф в Білорусі

26 лютого літак рф ДРЛО А-50У був атакований на аеродромі в Мачулищах

Білоруські партизани передали СБУ унікальне відео з того самого дрону, який підірвав російський літак ДРЛО А-50У на аеродромі Мачулищі. Усі виконавці цієї спецоперації потім зуміли просто під носом у ФСБ виїхати до третіх країн, забравши із собою флешки із записами з дронів.

На цьому новому відео знято не просто розвідувальну роботу безпілотника, як публікувалося раніше, а саме бойові кадри 26 лютого - від зльоту дрону до безпосередньо моменту вибуху.

Виконавці спецоперації також розповідають, що на аеродромі працювали дві пташки. Одна (на відео) сіла на фюзеляж літака та вибухом пошкодила радіолокаційне обладнання. Друга - знімала цей процес, а за кілька хвилин - сама приземлилася на тарілку російського літака та вибухнула. Тому, можливо, будуть оприлюднені й нові відео.

«Така спецоперація - це не просто серйозний іміджевий удар по ворогові, а ще один сигнал російським військовим про те, що вони не можуть почуватися спокійно у Білорусі. У плані безпеки там - прохідний двір. І ми цим користуватимемося. Дякую білоруським партизанам за співпрацю, сміливість та професійну роботу», - зазначили джерела, поінформовані про деталі спецоперації.

26 лютого літак ДРЛО А-50У, що належить ВКС рф, був атакований на аеродромі в Мачулищах двома дронами.

ВІДЕО. Працювали дві пташки. Як партизани пошкодили літак рф в Білорусі

Микола Степанюк Джерело: YouTube
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 11:01 7

«Барселона» уже найближчим часом може залишитися без тренера