АНДРОНОВ: «Велике бажання віддячити нашим воїнам гарною грою»

Жіноча збірна України з гандболу проведе товариські матчі з Румунією

Головний тренер жіночої збірної України з гандболу Віталій Андронов розповів про підготовку команди до товариських матчів проти Румунії, які відбудуться 3 та 4 березня.

«Наші збори пролетіли, як блискавка. На тренуваннях намагалися згадати наші старі зв`язки, все виглядає дуже непогано. Шкода, що Євгенія Левченко не зможе нам допомогти, ми не хочемо ризикувати її здоров`ям. Всі дівчата в непоганому фізичному та психологічному стані. Кожного вечора передивляємося матчі не тільки Румунії, але й Північної Македонії. Вже тримаємо в голові ігри за вихід на чемпіонат світу.

У такий важкий час нам створені хороші умови для підготовки. Величезна подяка нашим воїнам, які нас захищають. У нас велике бажання віддячити їм гарною грою. Тому всі налаштовані.

Євгенія Левченко приїхала на збори, вона з нами, але ми зробили її МРТ і поки стан здоров`я не дозволяє їй тренуватися. Вона займається окремо у тренажерний зал. Тетяна Чорнявська, Євгенія Когуч своєю роботою на тренуваннях справляють гарне враження. Я дуже задоволений, що вони з нами і ми сподіваємося на них у майбутньому. Їх завдання потрапити у склад, коли повернуться всі травмовані. Ірина Глібко - особливий гравець у нашій команді. Вона капітан, чудова спортсменка і чудова людина - завжди позитивна, завжди на тренуваннях працює на сто відсотків. Бувають дні, коли гра не йде, але це може статися з кожним. Наша гра від неї дуже залежить. Вона всім вже давно все довела, тому не думаю, що якісь моменти можуть негативно позначитись на її грі».

Олександр Тішура Джерело: Федерація гандболу України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 25 червня 2024, 13:10 0

Ентоні відзначив потужність Володимира Кличка