Георгій СУДАКОВ: «Не зважаємо на суперника, бо все залежить від нас»

Гравець «Шахтаря» – про переможну гру з «Минаєм»

Півзахисник донецького «Шахтаря» Георгій Судаков дав оцінку грі чемпіонату України з «Минаєм» (4:1).

«Зараз дуже важливі матчі, розуміємо свою ситуацію в турнірній таблиці. Тепер ми на відстані у два очки від конкурента, а було п'ять, тож потребували лише перемоги і команда була максимально налаштована на гру. Я вже раніше говорив: неважливо, це матч Ліги чемпіонів або чемпіонату, - ми постійно виходимо і налаштовуємося. Так, непросто без уболівальників після того, як ти зіграв у присутності 30 тисяч людей поєдинок за вихід до 1/8 фіналу Ліги Європи. Та свою роботу ми виконали, заробивши три очки.

«Минай» - непогана команда, яка має свій малюнок гри, хоча футбол відрізняється від нашого. Зараз у чемпіонаті немає слабких, з усіма важко. Ми не зважаємо на суперника, бо все залежить переважно від нас. Якщо зіграємо на 100 відсотків, то результат точно буде.

Я вже казав: усі розуміють поточну ситуацію. Прагнемо лише перемагати в кожній грі, і зараз ми подумки готуємось до «Металіста 1925». Розуміємо важливість цього матчу, адже не буде права на помилку. Хочемо чемпіонства, і всі футболісти команди жадають лише перемог», - розповів Судаков.

Юрій Остроумов Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 01 серпня 2024, 07:05 2

Реванш між боксерами відбудеться 21 грудня 2024