Ротань розповів, чи викличе Коноплянку на матч Євро-2024 проти Англії

Щодо травм Ярмоленка та Забарного, то Руслан налаштований оптимістично

Виконувач обов'язків головного тренера збірної України Руслан Ротань розповів про кандидатів у синьо-жовту команду на матч відбору Євро-2024 проти збірної Англії, який відбудеться 26 березня:

«Я розраховую на Коноплянку. Я за ним стежив і стежу. Він також кандидат на потрапляння в національну збірну. Як і всі футболісти, які грають у чемпіонаті України та за кордоном. Тож все може бути.

Стосовно травм Ярмоленка та Забарного, ми зв'язувалися з лікарем. Ми знаємо, на скільки часу випав Андрій. Ще є час. Сподіваюся, що наш капітан зможе підійти до матчу з Англією у формі. Спершу була інформація, що Забарний пропустить два тижні, але тепер відновлення займе більше часу. Щодо нього питання відкрите.

Трубін, Бондаренко, Судаков і Криськів заслуговують на виклик до національної збірної. Якби збірну тренував інший наставник, то вони б теж потрапили до складу.

Думаю, Мудрик і всі гравці молодіжки зможуть поїхати на Євро-2023 U-21. Точно скажемо після розмови із Сергієм Ребровим. Якщо вони будуть пізніше - гадаю, нічого страшного. Вони заслужили зіграти у цьому турнірі».

Микола Степанюк Джерело: ВЗбірна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 08:01 1

«Бенфіка» з 1963 по 1965 рік не програвала протягом 48 матчів

Хокей | 04 травня 2024, 09:00 7
Коментарі