Денис ЛУКАШОВ: «У нас у всіх одна мрія»

Захисник збірної України – про поєдинок проти Нідерландів

В заключному поєдинку відбору на чемпіонат світу «синьо-жовті» здобули впевнену перемогу над Нідерландами. Капітан збірної України прокоментував поєдинок, а також підбив підсумок відбіркової кампанії в групі L, де наша команда посіла лише 5-е місце.

«Це була остання гра в цій кваліфікації, ми намагалися закінчити добре, в доброму настрої. Дуже важко грати, знаючи про ситуацію в нашій країні, але ми намагаємось це робити як найкраще.

Ми знали, що не проходимо через поразку від Італії, але, в будь-якому разі, ми грали кожен матч заради нашої країни, за нашу гідність.

Я б хотів подякувати Латвії, яка допомагала нам, дала нам другий дім, щоб грати матчі - це була чудова організація. Хочу подякувати кожному за підтримку в цьому вікні

Всі наші думки і побажання про одне. Не легко грати в баскетбол, знаючи що кожен день гинуть люди. У нас одна мрія в кожного в країні - перемогти країну-терориста, вигнати з нашої території і закінчити війну. Це не легко займатися спортом, будь-яким видом, потрібно зупинити війну, зупинити те, що люди вмирають кожен день», - сказав Лукашов.

Сергій Циба Джерело: Федерація баскетболу України (ФБУ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 жовтня 2024, 08:11 1

6 жовтня відбудеться матч 9-го туру УПЛ