Україна обіграла Нідерланди у заключному матчі відбору на Кубок світу

Команда Айнарса Багатскіса грюкнула дверима наостанок

В останньому матчі відбору на чемпіонат світу у групі L збірна України у Ризі здобула перемогу над аутсайдером групи - збірною Нідерландів. Поєдинок не мав турнірного значення для команд: «синьо-жовті» втратили шанси потрапити на чемпіонат світу напередодні, не зумівши перемогти збірну Італії.

Але, якщо об'єктивно, то шанси були втрачені ще раніше, коли команда Айнарса Багатскіса програла в овертаймі Ісландії і не змогла обіграти Іспанію, хоча мала чудову нагоду для того, щоб створити сенсацію, але Бобров в останній атаці, яка могла стати рятівною, отримав блок-шот від суперника із фінальною сиреною.

У поєдинку з Нідерландами Айнарс Багатскіс дав зіграти всім гравцям, за винятком Іллі Сидорова, у якого після гри в Ліворно невелике пошкодження. Найрезультативнішим у складі збірної України став Ісcуф Санон, який набрав 17 очок та зробив 5 передач.

У підсумку наша збірна має чотири перемоги в 10 матчах. Із нашої групи на чемпіонат світу вийшли Італія, Іспанія. Третя команда визначиться у парі Грузія - Ісландія, яка проходить у Тбілісі.

ЧС-2023. Група L

Україна - Нідерланди - 72:56 (18:17, 16:14, 23:8, 15:17)

Україна: Лукашов 5, Близнюк 10, Войналович 3, Конєв 8+7 підбирань, Герун 11+6 підбирань - старт; Санон 17+5 передач, Липовий 6+6 підбирань, Пустовий 6, Бобров 6, Ковляр 0, Шундель 0

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 травня 2024, 09:51 2

Наставник поки не вирішив, хто зіграє у фіналі

Коментарі