Володимир ГЕРУН: «Ми вже знаємо, як перемагати Італію»

Центровий збірної України поділився очікуваннями від поєдинку кваліфікації ЧС

Центровий «Бетіса» та збірної України вважає, що нашій команді по силам здобути перемогу над «Скуадрою адзуррою».

«Настрій у збірній, як завжди, дуже гарний, адже я не бачив товаришів декілька місяців. Переліт в Італію був не найкомфортніший, адже наш рейс скасували, але весь день у дорозі ми були разом, тому було весело.

З Італією ми грали декілька разів, тож знаємо їхніх гравців та стиль. У них трохи змінилася команда, адже у них вже є квиток на чемпіонат світу. Але молоді гравці італійської збірної дуже амбітні і впевнений, що вони гратимуть на перемогу.

Як і в кожній грі, коли я виходжу на майданчик треба зробити все, щоб допомогти команді. Я можу підбирати, забивати, ставити заслони, треба читати гру і робити все, щоб допомогти команді. Але я не відчуваю особливою різниці між попередніми матчами і цим, адже у нас, я вважаю, склад доволі непоганий на всіх позиціях. Треба виходити і робити все можливе.

Баскетбол - це гра і наша робота, ми намагаємося робити її максимально серйозно. Але це навіть не можна порівнювати з тим, що роблять наші бійці ЗСУ. Ми намагатимемось показати гарний баскетбол, щоб люди в Україні могли насолодитися грою. Ми граємо для них», - сказав Герун.

Поєдинок Італія - Україна відбудеться у четвер, 23 лютого, у Ліворно. Початок матчу о 22:00 за Києвом. Sport.ua проведе текстову онлайн-трансляцію матчу Італія - Україна.

Сергій Циба Джерело: Федерація баскетболу України (ФБУ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 03 червня 2024, 13:47 10

Еліна Світоліна не зуміла захистити очки за минулорічний чвертьфінал мейджору