Даріо СРНА: «Перехід у Челсі був рішенням Мудрика»

Український хавбек сам вибрав, де продовжить кар'єру

Директор донецького «Шахтаря» з футболу Даріо Срна розповів про подробиці трансферу українського півзахисника Михайла Мудрика до лондонського «Челсі».

«Спочатку ціна була 100 мільйонів євро - 70 мільйонів євро гарантовано та 30 мільйонів євро бонусами. «Арсенал» також був зацікавлений у Мудрику, але «Челсі» показав, що він більш конкретний і готовий його купити.

Що стосується «Арсенала», то врешті-решт це було рішення Михайла Мудрика, тому що «Челсі» заплатив, скільки ми хотіли. Ми уклали угоду з «Челсі», а він сказав: «Так, я хочу піти в «Челсі».

Не переживайте за Мудрика, вам ще буде приємно спостерігати за його грою. Як і в першому матчі з «Ліверпулем». Це було лише 35 відсотків Мудрика.

Михайло не може грати один. Весь «Челсі» не в найкращому стані, вони не грають у чудовий футбол, у них немає хороших результатів, але у них багато нових гравців, і їм потрібен час. Іноді немає часу, ось у чому проблема. Але, вболівальники «Челсі», не хвилюйтеся за Михайла, він принесе вам багато щастя.

Михайло - людина, яка думає тільки про футбол. Він лягає спати з м'ячем і прокидається з м'ячем, це запорука його успіху.

Мені було дуже сумно, коли він вирішив перейти в «Челсі». Я йому сказав: «Михайло, ти можеш ще трохи побути з нами, ти нам потрібен», а він сказав: «Ні, Дарійо, час йти». Ми поважаємо це», - сказав Срна.

Денис Шаховець Джерело: Metro
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 жовтня 2024, 10:01 0

Поєдинок відбудеться 6 жовтня о 15:00 за Києвом

Коментарі