Уніон Берлін – Аякс. Прогноз та анонс на матч Ліги Європи

Команди зіграють ще раз та «з чистого листа»

У четвер, 23 лютого, у Берліні на полі «Штадіон Ан дер Альтен Ферстерай» відбудеться матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи, в якому «Уніон Берлін» прийме «Аякс». Стартовий свисток у матчі пролунає о 22:00 за київським часом. У першій грі в Амстердамі сили команд виявились рівними - нічия 0:0.

Уніон Берлін

Берлінський «Уніон Берлін» у груповому турнірі Ліги Європи посів друге місце у своєму квартеті. Він, набравши 12 очок, фінішував за бельгійським клубом «Рояль Уніон», який мав 13 пунктів. Позаду берлінців розташувалися «Брага» (10 очок) та «Мальме» (0 балів).

«Уніон Берлін» здобув у квартеті чотири перемоги і двічі програв. Невдачі спіткали німців у зустрічах з «Рояль Уніоном» та «Брагою» (обидва рази - по 0:1). Що цікаво, берлінці взяли старт у турнірі з двох поразок, а потім видали серію з чотирьох переможних ігор та фінішували у топ-2.

Зараз у турнірній таблиці чемпіонату Німеччини «Уніон Берлін» входить до трійки лідерів у компанії з «Баварією» та «Боруссією» Дортмунд. Усі команди мають в активі по 43 очки. Але лідирують мюнхенці, потім ідуть «джмелі», берлінці - треті.

Аякс

Амстердамський «Аякс» вийшов до плей-оф Ліги Європи у ранзі одного з невдах групової стадії Ліги чемпіонів. У групі він посів третє місце, розташувавшись позаду «Наполі» та «Ліверпуля», які набрали по 15-ть очок. Сам же «Аякс» з 6-ма балами розташувався вище за «Рейнджерс» (0 очок).

У шести матчах турніру «Аякс» переміг двічі: обіграв «Рейнджерс» спочатку з рахунком 4:0 вдома, а потім і на виїзді - 3:1. Натомість неаполітанцям та мерсисайдцям амстердамці по два рази програли.

На сьогодні «Аякс» у турнірній таблиці чемпіонату Нідерландів посідає друге місце. Він має 46 очок після 22-х матчів. Вище за «аяксидів» розташовується «Феєнорд», у якого 49 пунктів. Минулого вікенду амстердамці вдома розгромили «Спарту» з Роттердама - 4:0.

Орієнтовні склади

Уніон Берлін: Реннов - Духі, Кнохе, Баумгартль, Юранович, Лаїдуні, Хедіра, Торсбю, Руссійон, Бехренс, Бекер.

Аякс: Рульї - Ренш, Бессі, Тімбер, Вейндал, Альварес, Тейлор, Бергейс, Кудус, Бергвейн, Тадич.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку господарі зможуть показати свій клас та переможуть. Нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 2.26 по лінії Parimatch.

23 лютого, четвер

Уніон Берлін - Аякс
Берлін. «Штадіон Ан дер Альтен Ферстерай». 22:00
ТБ-трансляція - MEGOGO
Прогноз Sport.ua - 1:0
  • 2.26
  • 3.25
  • 3.50
Сделать ставку Зробити ставку
Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 23 травня 2024, 19:43 0

Тайсон програв українському боксеру Олександру Усику у мегафайті за абсолют