Тренер Інгульця: «Поворознюк поставив нам завдання зберегти прописку в УПЛ»

Младлен Бартулович розповів про цілі команди до кінця сезону

Хорватський асистент головного тренера «Інгульця» Сергія Ковальця Младен Бартулович розповів, які цілі перед командою поставило керівництво клубу:

- Чи був варіант, за якого тебе затвердять на посаду головного тренера Інгульця?

- Так, такий варіант був, але в мене ще немає тренерської ліцензії. Я навчаюсь і тільки в березні отримаю ліцензію категорії А. Потім працюватиму і далі вчитимуся, щоб отримати ліцензію UEFA Pro.

- Головним тренером Інгульця призначили Сергія Ковальця. Як тобі з ним працюється?

- Ми розпочали спільну роботу 14 січня. Провели тижневий цикл. Місяць працюємо у Туреччині. Багато спілкуємося, притираємось один до одного. Спочатку Сергій Іванович мав багато запитань. Він хотів знати все про кожного гравця команди. Давали йому всю наявну інформацію. Вводили у курс справи.

- Президент вам уже окреслив завдання на друге коло?

- Так. Ми мали збори команди. Олександр Григорович (Поворознюк - ред.) поставив завдання зберегти прописку у Прем'єр-лізі. Не має значення, яке це буде місце. Але ми поборемося за те, щоб бути в УПЛ якомога вище, намагатимемося виправдати очікування наших уболівальників у кожній грі.

- Що зараз найбільше турбує Інгулець? Яке потрібне команді посилення?

- Основне завдання у нас було зберегти тих хлопців, які принесли команді користь у першій частині сезону. Звісно, є позиції, які потребують термінового посилення. Працюємо точково, шукаємо гравців, але це непросто. Нині ринок в Україні невеликий. Нам потрібні футболісти, які здатні посилити лінію атаки. Завжди хочеться мати в команді якнайбільше таких гравців. А ще нам потрібний крайній захисник.

Зараз «Інгулець» посідає 14-те місце у таблиці УПЛ, маючи у своєму активі 13 очок після 14 турів.

Данііл Агарков Джерело: FanDay
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 травня 2024, 16:17 12

Френк Воррен розповів, що у його клієнта біполярний розлад

Коментарі