ГАБЕЛОК: «З Петраковим та Шевою розійшлися неправильно. Це фішка УАФ»

Капітан харківського «Металіст 1925» – про колишнього тренера національної команди

Капітан харківського «Металіст 1925» Артем Габелок розповів про колишнього головного тренера збірної України Олександра Петракова.

- Виступаючи за юнацькі збірні України п'яти різних вікових категорій, ви незмінно грали під керівництвом Олександра Петракова. Яка він людина і тренер?
- Петраков - це душа. У мене стільки веселих історій не було з жодним тренером.

- Розкажіть бодай одну.
- У тому й річ, що є, що згадати, та розповісти нічого. Усі ці історії не для друку. Можу сказати, що на теорії Васильович міг так «напхати» тому, що провинився, що вся команда лежала від сміху. Ми ходили за ним, записували в блокноти, а потім розповідали всі ці історії друзям. З почуттям гумору у Петракова повний порядок. Це його коник.

- Вам не здається, що Петраков не сказав свого останнього слова у збірній України і він ще міг принести їй користь?
- З одного боку, з ним вчинили негарно. З іншого боку, результату не було. Але ж і з Шевою розійшлися неправильно. Мені здається, це фішка УАФ. Тільки у нас один тренер може тренувати клуб, юнацьку та національну збірні.

А щодо Петракова, то він вичавив максимум із нашої збірної, і у Вірменії у нього, наскільки я знаю, все добре. Можете за нього не хвилюватися. У Вірменії про нього ще легенди ходитимуть.

Володимир Клепач Джерело: FanDay
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 травня 2024, 00:55 1

Наставник «Реала» провів розмову з Андрієм Луніним

Коментарі