Дар'я БЛАШКО: «Я не для цього стільки тренувалася»

Українська біатлоністка – про свої результати

27-річна біатлоністка збірної України Дар'я Блашко поділилася думкою щодо подальшого продовження кар'єри.

- У спорті є два шляхи. Або закінчувати, коли не виходить і є відчуття, що не вийде. І другий шлях: підніматися з колін і йти далі. Я поки що вибираю другий шлях.

- А у вас є відчуття, що все вийде?
- Так, є. Занадто багато всього вкладено мною у спорт. По суті, спорт у мене забрав усе, але дав дуже мало натомість. Сподіваюся, що мої зусилля мають окупитись. Це не про матеріальне. Все, що було вкладено: сили, енергія, час, здоров'я… це якось мусить повернутися. Щось поки що не виходить. Очевидно, треба якісь уроки з цього винести. Зробити правильні висновки. Буде правильним дати собі ще рік підготовки. Хоча в ідеалі я розраховувала б бігати до наступної Олімпіади. Дуже цікаві Олімпійські Ігри нас чекають, нарешті, не на якихось там інших континентах, а на знайомому стадіоні.

Мене не влаштовують сьогоднішні результати, я не для цього стільки тренувалася. Хочу дати собі ще один шанс. І ніхто не знає, як би будь-який зі спортсменів упорався б із подібною ситуацією. Тільки через певний час розумієш, як це все на тобі позначається, та й переоцінка цінностей відбувається. Як би ти не хотів, але інакше починаєш дивитися на світ.

Денис Шаховець Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 28 травня 2024, 01:59 0

Марія Саккарі несподівано програла Варварі Грачовій на старті французького мейджора