В матчі проти Англії у відборі на Євро-2024 Україну очолить Ротань

Наставник молодіжної збірної та його штаб працюватимуть на одному матчі

Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань стане в.о. головного тренера національної команди України у стартовому поєдинку відбору на Євро-2024 проти Англії, який відбудеться 26 березня на стадіоні «Вемблі». За даними джерела, Ротань та його тренерський штаб вже оформлюють британські візи.

Призначення Ротаня узгоджене із Сергієм Ребровим, який має очолити збірну України влітку. Попри контракт з «Аль-Айном» до 30 червня, Ребров очолить «синьо-жовтих» в червні, до матчів відбору Євро-2024 проти Північної Македонії (16 червня) та Мальти (19 червня). Він завершить всі свої справи в ОАЕ в травні.

Про підписання контракту із 48-річним Ребровим мають оголосити в березні. За даними джерела, контракт буде розрахований на 8 років. В УАФ хочуть, щоб Сергій Ребров працював в збірній до ЧС-2030, за проведення якого Україна спільно бореться разом із Іспанією та Португалією. Оскільки УЄФА не дозволяє підписувати контракти більше, ніж на 5 років, угода з Ребровим буде підписана за схемою 4+4 або 2+2+2+2.

Сергій Циба Джерело: KDK
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 травня 2024, 20:57 7

Кияни з 13 трофеями залишилися на другій позиції

Коментарі