Красюк назвав причину, через яку може зірватися бій Усик – Ф'юрі

Промоутер упевнений, що тільки позиція Тайсона може стати на заваді цьому бою

Генеральний директор K2 Promotions Олександр Красюк назвав єдину причину, через яку може не відбутися поєдинок між чемпіоном WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександром Усиком (20-0, 13 КО) та володарем поясу WBC Тайсоном Ф'юрі (33-0-1 , 24 КО).

«Я передбачаю, що у нас є гарні шанси укласти угоду. Я налаштований дуже оптимістично. Єдиний, хто може зашкодити цьому бою, - це Ф'юрі. Усик дуже гнучкий, гроші ніколи не зачіпали його серце. Він знає, що разом із успіхом на рингу приходять і гроші. Мене турбує лише ставлення Тайсона.

Якщо Ф'юрі боїться втратити свою популярність, втратити свій нинішній статус - а проти Усика у нього найбільші шанси їх втратить - він може бути не таким гнучким, може попросити про більшу частину гонорару, щоб виправдати свій ризик. Можливо, для нього це найризикованіший поєдинок у боксі.

Але в глибині душі я вірю, що в нього серце воїна, що він прийме справедливі умови і не піде. У такому разі ми зможемо узгодити цей бій упродовж наступних трьох днів», - сказав Красюк.

Раніше повідомлялося, що промоутери Ф'юрі замовили Уемблі на 29 квітня.

Володимир Клепач Джерело: Boxing Scene
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 11:30 5

У пресу потрапила інформація про часи роботи нинішнього коуча «Шахтаря» у «Твенте»