ГЕРРМАНН-ВІК: «Навіть медаль Олімпіади не зрівняється з перемогою вдома»

Німецька біатлоністка – про перемогу в спринті

Біатлоністка збірної Німеччини Деніз Геррманн-Вік прокоментувала перемогу в спринті на чемпіонаті світу 2022 в Обергофі.

«Я намагалася максимально підготуватися до домашнього ЧС, для мене це вперше, як і для багатьох в команді. Змагання в Шальке трохи допомогли, там я відчула як це - виступати на великій арені перед своїми уболівальниками.

За таких умов складно знаходити баланс та правильно реагувати на неповторну атмосферу, стійко зберігаючи фокус на змаганнях та своєму виступі. Сьогодні я працювала спокійно та розслаблено, впоралася з завданням та провела гарну гонку.

Після етапу в Рупольдингу головним було не захворіти до чемпіонату світу. Я не робила серйозних навантажень, просто підтримувала форму. Два тижні я провела на висоті - в Антгольці та в Німеччині, де об'єдналася з командою. Як бачимо, підготовка до змагань в Обергофі пройшла вдало і вже дає результати.

Перемога в гонці чемпіонату світу на домашньому стадіоні дарує неймовірні відчуття. Дівчата поруч зі мною проживали схожі емоції, коли чемпіонат проходив в Естерсунді. Це щось чарівне.

Навіть медаль Олімпіади не зрівняється з перемогою вдома - це найкращі почуття», - сказала Геррманн-Вік.

Денис Шаховець Джерело: IBU
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 травня 2024, 08:01 0

10 травня «червоно-білі» втратили перемогу в поєдинку 35-го туру Ла Ліги проти «Алавеса» (2:2)