Вест Хем – Челсі. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Важливий матч для обох команд

11 лютого в чемпіонаті Англії відбудеться черговий варіант лондонського дербі - «Вест Хем» прийме «Челсі». Старт о 14:30.

Вест Хем

У «Вест Хема» в останніх дев'яти матчах чемпіонату Англії лише одна перемога і одразу шість поразок, тому не дивно, що команда Девіда Мойєса знаходиться поряд з зоною вильоту. Нижче тільки «Евертон» Миколенка, «Борнмут» Забарного та «Саутгемптон». Довгий час були чутки про ймовірне звільнення Мойєса, але досвідчений наставник поки що зберігає своє місце. Та й певний прогрес «Вест Хем» все ж демонструє. Команда успішно виступає у Кубку англійської Ліги, а також у АПЛ обіграла «Евертон» і зуміла зупинити потужний нині «Ньюкасл».

Взимку клуб не надто допоміг тренеру з новачками, а «Вест Хем» був одним з найменш активних представників АПЛ на трансферному ринку.

Підписати вдалося лише досвідченого форварда Дані Інгза, за якого віддали 12 мільйонів євро. Незважаючи на всі проблеми, команда має шанси набрати очки в матчі з «Челсі».

Челсі

Сині, на відміну від свого суперника, знову видали шалену трансферну активність, витративши на новачків понад 300 мільйонів фунтів. Однак тут є не тільки позитив. Навіть тренер Грем Поттер визнає, що команда матиме труднощі з тим, щоб усі зіркові футболісти, за яких виклали величезні гроші, отримали ігрову практику. Але будуть ті, хто не отримає, тож можуть бути образи та конфлікти.

Подивимося, чи це торкнеться Михайла Мудрика, який поки що за два матчі відіграв 90 хвилин. Спершу українець провів другий тайм у матчі з «Ліверпулем», а потім вийшов у старті і провів 45 хвилин у поєдинку з «Фулхемом». Якщо у матчі з Червоними Мудрик зумів добре себе показати, то у зустрічі з «Фулхемом» був не таким активним. Щоправда, тренер сказав, що Михайло мав грип, що позначилося на його кондиціях.

Так чи інакше, а Поттер точно не має часу на експерименти, тому що Сині ризикують залишитися без Ліги чемпіонів. Наразі команда посідає лише 9-е місце з відставанням від топ-4 у 10 очок. А враховуючи фінансову ситуацію, «Челсі» необхідно виходити до ЛЧ.

Незважаючи на всі проблеми, «Челсі» все ж таки виглядає фаворитом у протистоянні з «Вест Хемом». Поставимо на перемогу Синіх по лінії Parimatch.

11 лютого, субота

Вест Хем - Челсі
Лондон. Старт о 14:30
ТВ-трансляція - Сетанта Спортс
Суддя: Крейг Поусон
Прогноз Sport.ua - 0:2
  • 3.40
  • 3.30
  • 2.28
Сделать ставку Зробити ставку
  • 3.34
  • 3.36
  • 2.3
Сделать ставку Зробити ставку
Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 20:41 0

Комітет арбітрів УАФ опублікував трактування епізодів останніх матчів

Коментарі