Барком зазнав поразки у черговому турі польської Плюс Ліги

З рахунком 0:3 львів'яни на умовно своєму майданчику програли клубу «Чарні Радом»

У 23-му турі чемпіонату Польщі з волейболу у Плюс Лізі український «Барком-Кажани» у Кракові зустрічався з командою «Чарні Радом». Враховуючи те, що в попередньому турі наші волейболісти впевнено обіграли відомий клуб «Скра» 3:0, була надія на те, що і тут вони зможуть досягти позитивного результату. Тим паче, що у першому колі підопічні Угіса Крастіньша в гостях перемогли суперників у трьох сетах.

На жаль, цього не сталося. Львів'яни невдало провели перші два сети, поступившись в них практично за всіма показниками - 16:25 та 17:25. У третій партії вже розпочалася справжня боротьба. Більше того, «Барком» мав два сетболи, але обидва їх не зумів реалізувати. У підсумку волейболісти «Чарні Радом» знову виявилися сильнішими 25:27.

Український клуб виступав у такому складі: Артем Смоляр (набрав 1 очко), Мурат Єніпазар (4), Юліус Фіркаль (5), Владислав Щуров (3), Василь Тупчій (13), Йонас Квален (12), Андрій Жуков (ліберо) - стартовий. На заміну виходили: Віталій Кучер (1), Олексій Головень (0), Богдан Мазенко (0), Володимир Тевкун (1).

Чемпіонат Польщі з волейболу. Плюс Ліга
23 тур. Краків (Польща). 5 лютого
«Барком-Кажани» (Львів, Україна) - «Чарні Радом» (Радом)

0:3 (16:25, 17:25, 25:27)

Після цього туру у «Баркома-Кажани» залишилось 24 очки і українці, як і раніше, посідають 12 місце в турнірній таблиці Плюс Ліги.

У наступному турі 11 лютого львів'яни зіграють на виїзді із дворазовим переможцем Ліги чемпіонів двох останніх сезонів клубом «Закса».

Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 04:34 3

Найближчим часом Карло Анчелотті вирішить, хто гратиме проти «Кадіса»