Вольфсбург – Баварія. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Німеччини

Поєдинок відбудеться 5 лютого о 18:30 за Києвом

5 лютого на "Фольксваген Арені" пройде матч 19-го туру Бундесліги 1, у якому "Вольфсбург" зустрінеться з "Баварією". Старт поєдинку заплановано на 17:30 за європейським часом.

Вольфсбург

Команда провалилася минулого сезону, особливо на тлі "лігочемпіонівського" 4-го місця у 2021-му році. Без Гласнера "вовки" виявилися "беззубими", фінішувавши лише 12-ми. Щоб це виправити, "вовки" покликали Ніко Ковача, до речі, як тренер, який попрацював і в Мюнхені. Тому було неважко досягти прогресу, і натомість невдалих попередників. Правда, спочатку був складний старт, з двома нічиїми при трьох поразках. Але з жовтня була безпрограшна серія, більше того, з кінця жовтня і до січня вийшло 6 перемог поспіль. Взимку взагалі були розгроми суперників: 6:0 з "Фрайбургом", 5:0 з "Гертою"... Але в Бремені "Вердер" виявився трохи сильнішим, оформивши виграшні для себе 2:1. Цей негативний рахунок повторився і з "Уніоном" у кубку - у Берліні теж поступилися одним м'ячем.

Баварія

Клуб все ще лідирує у Бундеслізі. Але, здається, це обумовлено лише тим, що в Німеччині банально немає гідних конкурентів. Втім, переслідувачі, ті ж самі "РБ Лейпциг" і "Боруссія" (Дортмунд), поступово додають. А "рекордмайстери", які грали не найкращим чином на стартовому, осінньому відрізку, після затяжної перерви ніяк не можуть виграти, "штампуючи" по 1:1. Причому не лише з "РБ Лейпциг" на виїзді, а й з "Кельном" та "Айнтрахтом" вдома. Через війну відставання переслідувачів скоротилося до мінімального. Адже попереду Ліга чемпіонів, що відбере чимало сил - треба грати з ПСЖ. Прорвало тільки з "Майнцем", якому вдалося забити 4 м'ячі без відповіді, причому три голи були в 1-му таймі.

Статистика особистих зустрічей

"Баварія" беззастережно домінує у цій парі. Але минулого сезону "Вольфсбург" взяв хоча б нічию. Втім, ці 2:2 відбулися у травні, коли чемпіон все вже знову вирішив.

Прогноз

Букмекерські контори вважають очевидним фаворитом "Баварію". Але "Вольфсбург" непоганий, а Ковач особливо вмотивований проти гранда з Мюнхена. Чекаємо на "тотал понад 3,0 голів" з коефіцієнтом - 1,65 за Parimatch.

  • 5.55
  • 4.82
  • 1.59
Сделать ставку Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 липня 2024, 04:30 3

Команди Лівий Берег та Минай зустрінуться у Рівному на стадіоні Авангард

Коментарі