Мудрик не вразив. Челсі та Фулгем голів один одному не забили

Команди підтвердили свій статус середняків чемпіонату

У стартовому матчі 22-го туру АПЛ «Челсі» та «Фулгем» голів один одному не забили.

Команди вже зустрічалися менше місяця тому, тоді сильнішим виявився Фулгем (2:1). В цьому матчі очікувався вихід в старті наддорогих новачків Челсі - Михайла Мудрика та Енцо Фернандеса.

Обидва вийшли в старті. І якщо чемпіон світу показав більш-менш непогану гру, то про нашого земляка такого сказати не можна. Михайло загубився на полі, віддавав неточні паси та невдало відкривався.

Перший тайм запам'ятався для Челсі тільки моментами Хаверца - невдале замикання і перекидання через Лено з влучанням у стійку. Фулхем виглядав цілісніше з активністю Паліньї та Вілліана.

На другий тайм Мудрик уже не вийшов, його змінив Мадуеке. Той був активним, але хвилин за 10 розчинився на полі, як і Стерлінг, що теж пограв на лівому фланзі.

Другий тайм не був надто цікавим, але моментів було більше. Зокрема, Енцо і Галлахер здалеку могли відкривати рахунок, але не вистачало сантиметрів.

Найреальніший шанс забити мав Фофана, але, обігравши кіпера і захисника, заслабко бив у порожні ворота. Фулхем, окрім не надто вдалого фінального штурму, запам'ятався хіба ударом Мітровича з центрального кола.

Закономірні 0:0 читалися ще в першому таймі. Так і сталося. Наступну гру Челсі проведе проти Вест Гема. Пенсіонери зараз на 9-му місці, а Фулгем тимчасово навіть піднявся на 6-те.

Англійська Прем'єр-ліга. 22 тур.

«Челсі» - «Фулгем» - 0:0.

Галлахер, 64 - Палінья, 22, Перрейра, 51, Рід, 67, Вілсон, 90+3.

«Челсі»: Кепа - Р. Джеймс (Аспіліквета, 60), Тіаго Сілва, Бадіашиль, Кукурелья (Чілвелл, 84) - Галлахер, Енцо Фернандес, Маунт (Фофана, 76) - Зієш (Стерлінг, 60), Хаверц, Мудрик (Мадуеке, 46).

«Фулгем»: Лено - Тете, Діоп, Рім, Робінсон - Рід (Керні, 90+1), Палінья - Декордова-Рід (Вілсон, 75), Перейра (Курзава, 90+5), Вілліан (Соломон, 75) - Мітрович (Вінісіус, 90+1).

Арбітр: Стюарт Еттвелл.

Стадіон: «Стемфорд Брідж» (Лондон, Англія).

ЧЕЛСІ - ФУЛГЕМ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 01 травня 2024, 14:43 8

Четвертий матч чемпіонату світу з хокею

Коментарі