Скандал у Греції. Вимагають замінити суддю – пасинка екс-менеджера Шахтаря

Перед матчем ПАОКа та «Олімпіакоса» розпалюються пристрасті

У неділю, 5 лютого, відбудеться матч 21 туру чемпіонату Греції з футболу між ПАОКом і «Олімпіакосом».

На цей поєдинок було призначено головного суддю - словацького арбітра Івана Кружляка. Кружляк - пасинок екс-судді Любоша Міхела. А Міхел у свою чергу - історичний ворог для «Олімпіакоса», як мінімум тому, що той працював у ПАОКу, який є принциповим суперником для клубу з Пірей.

Ось яка заява з'явилася на офіційному сайті «Олімпіакосу»:

«Вимагаємо заміни судді на матчі. А якщо ні, то ми розглянемо всі можливості це зробити. ПАОК добре знає, хто такий Любош Міхел і чим займався у сфері арбітражу. Кружляк - арбітр, який судив наш матч із «Динамо», а потім ми подали офіційний протест до УЄФА.

Ми чітко заявляємо, що не приймаємо це призначення судді, і його повинні негайно замінити!».

Любош Міхел з 2015 по 2018 рік працював у ПАОК як спортивний директор і президент клубу. Також варто зазначити, що 54-річний словак з 2008 по 2015 рік обіймав посаду начальника відділу міжнародних змагань у донецькому футбольному клубі «Шахтар».

Цікавим є ще той факт, що Іван Кружляк судив матч 1/16 фіналу Ліги Європи між «Олімпіакосом» та київським «Динамо» у 2019 році. Після того поєдинку грецький клуб вилетів із єврокубка та залишився незадоволеним суддівством Кружляка. Клуб з Пірей навіть подав офіційний протест, проте ніякого продовження історії не було.

ПАОК та «Олімпіакос» зараз перебувають на другій та третій позиції у таблиці чемпіонату Греції відповідно. У клубів порівну очок - по 42. Нещодавно до ПАОКу перейшов екс-зірковий гравець «Шахтаря» Тайсон.

Данііл Агарков Джерело: ФК Олімпіакос
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 30 квітня 2024, 07:01 3

Свьонтек вибила Соррібес-Тормо, Даніель програла Соболенко, Коко вилетіла від Кіз

Коментарі