Рашистські сволоти обстріляли Херсон із артилерії, є загиблі та поранені

Внаслідок обстрілів Херсона 3 особи загинули та 6 отримали поранення

Внаслідок масованого обстрілу Херсона в неділю, 29 січня, загинули 3 особи, 6 отримали поранення. По місту було проведено не менше 7 обстрілів. Херсонська ОВА повідомила про загиблих та постраждалих.

МОЗ повідомило, що обстріляно обласну клінічну лікарню Херсона, поранено медичну сестру. Перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський опублікував фото з місця обстрілу.

У Херсонській ОВА повідомили, що внаслідок обстрілів Херсона 3 особи загинули та 6 отримали поранення. Усіх постраждалих госпіталізували. Одна людина перебуває у важкому стані.

Внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено низку об'єктів цивільної інфраструктури: Херсонська обласна клінічна лікарня, школа, автостанція, поштове відділення, банк та житлові будинки.

Серед постраждалих - медсестра, яка на момент російської атаки була в обласній лікарні. Жінку прооперували, вона отримала поранення середнього ступеня важкості.

Через масований обстріл Херсона зникло електроживлення в мікрорайоні Острів. Понад 9500 абонентів залишилися без світла внаслідок обриву високовольтних ліній.

Микола Степанов Джерело: Українська правда
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 жовтня 2024, 08:42 23

Колишній півзахисник збірної України вважає гравців українських грандів байдужими

Коментарі