Історія до сліз. Юний фанат Майамі прибув із Аргентини, щоб побачити кумира

Джиммі Батлер не зміг зіграти проти «Бостон Селтікс» через травму спини

Молодий фанат «Маямі Хіт» з Аргентини подолав великий шлях, щоб потрапити до Флориди з метою подивитися на гру свого кумира НБА - Джиммі Батлера. Однак на нього чекало розчарування: Батлер не зміг зіграти проти «Бостон Селтікс» через травму спини.

Камера зняла яскраву реакцію молодого фаната на новину про відсутність зірки на матчі. Це викликало хвилю обговорень у соцмережах. Одні звинувачували лігу в тому, що вона дозволяє гравцям відпочивати та витрачати гроші вболівальників, інші закликали «Хіт» терміново допомогти хлопцеві.

Молодий фанат показав Батлеру банер, у якому говорилося: «Дорогий Джиммі! Ми пролетіли понад 4405 миль [більше 7000 км], щоб побачити, як ти граєш. Чи можемо ми сфотографуватися або випити кави? ;)»

Команда «Маямі Хіт» навіть без Джиммі Батлера виграла матч у «Бостон Селтікс» (98:95) і потім запросила юного вболівальника на паркет арени, де той зміг познайомитися з кількома гравцями, а також отримав від команди м'яч і майку Батлера.

У зворушливої історії вийшов хепі-енд. Після матчу сам Батлер зв'язався з юним фанатом та його родиною. У той момент Джиммі відчував себе погано через травму, але подякував хлопцеві за його зусилля. А наступного дня вони зустрілися, підліток отримав ще одну майку та зробив багато гарних фото із кумиром.

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 травня 2024, 12:44 11

«Манчестер Юнайтед» хотів підписати українця

Коментарі