Відбувся великий обмін гравцями між Кременчуком та Берсерками

Віце-чемпіони України точково посилили кожну з позицій

За чотири дні до закриття трансферного вікна віце-чемпіон України «Кременчук» поповнив лави трьома новими хокеїстами.

Зокрема після майже річної паузи у виступах повертається в кременчуцьку команду 24-річний голкіпер Микита Гордюшин - вихованець донецького хокею. З осені 2018-го і до 24 лютого 2022-го Гордюшин представляв «Кременчук», став з клубом чемпіоном України-2020, двічі вигравав бронзові і одного разу срібні нагороди і навіть отримував виклики з лав національної збірної України під час олімпійської кваліфікації до Пекіна-2022.

Ще два новачки «Кременчука» є частиною обміну з «Харківськими Берсерками». Команда Олександра Савицького поповнила лави провідними оборонцем і нападником слобожанців - відповідно 25-річним Філіпом Матвієнком і 21-річним Євгеном Абаджяном. Вони до кінця сезону виступатимуть за колектив з Полтавщини на правах оренди.

У зворотному напрямі з «Кременчука» в «Харківські Берсерки» на правах оренди відправляються три молодих хокеїсти - нападники 20-річний Расім Абдуллаєв, 23-річний Руслан Єфімочкін і 20-річний Тарас Карнаух.

Дебютувати за нові команди в нинішньому чемпіонаті перелічені новачки зможуть у суботу, 28 січня, коли «Кременчук» і «Берсерки» зійдуться на льоду кременчуцького «Айсберга» в очному матчі. Початок - о 18:00.

В'ячеслав Волков Джерело: ФХУ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 01 травня 2024, 22:26 2

Єлена Рибакіна виграла у Юлії Путінцевої, Аріна Соболенко обіграла Мірру Андрєєву