Ярослав Харциз дебютує в профі поєдинком у Польщі

Суперником українця стане Мар'ян Весоловськи

28 січня в рамках боксерського шоу Knockout Boxing Night у Польщі відбудеться професіональний дебют успішного українського легковаговика Ярослава Харциза. Його суперником стане поляк Мар'ян Весоловськи (2-3-1, 2 КО).

За плечима 25-річного Харциза кар'єра в любительському боксі: триразовий Чемпіон України в легкій вазі, фіналіст чемпіонату Європи. У 2021 харків'янин представляв Україну на Олімпійських іграх у Токіо, де в першому колі програв азербайджанцю Джавіду Челебієву.

До речі, Ярослав планує поєднувати професійний бокс із виступами у Національній збірній, адже прагне здобути олімпійське золото. Відзначимо, що Харциз - один із найкращих постійних спаринг-партнерів Чемпіона WBO International та Європи EBU Дениса Берінчика.

«Давно мріяв дебютувати у профі, хочу радувати вболівальників гарним боксом. Я пройшов велику школу в олімпійському боксі, і вважаю, що вже готовий до того, щоб почати шлях до поясів. Радий, що ми змогли домовитися з Олександром Красюком, вірю в нього як у професіонала своєї справи. Мені комфортно жити у своїй країні та представляти мужню Україну в усьому світі», - сказав Ярослав Харциз.

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 12:12 0

Екссуперник українського боксера поділився думками про бій