Батько Ф'юрі: «В Усика немає жодного шансу проти Тайсона»

Джон Ф'юрі впевнений у перемозі свого сина

Джон Ф'юрі, батько володаря поясу WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) впевнений, що його син без проблем переможе чемпіона WBA, WBO та IBF Олександра Усика (20-0, 13 КО).

«Тайсон входить до найвеличніших боксерів. Йому не потрібно перемагати кролика-переростка, щоб туди потрапити. Щиро кажучи, це місматч. Я бачив більші сосиски за Усика.

Тайсон вже великий боксер. Він переміг Деонтея Вайлдера, Володимира Кличка та решту топових бійців. Він непереможний у 33 боях, ніхто навіть не наблизився до перемоги над ним. Я відповідаю вам, що ніхто не має шансів перемогти його. Я бачив усіх цих боксерів, і Тайсон може побити їх упівсили. Тобі потрібно більше двох метрів на зріст, 127 кілограмів м'язів і серце таке ж велике, як тіло. Якщо в тебе цього немає, то краще не зв'язуйся з Циганським королем.

Усик - хороший технік, хороший маленький боксер, але Тайсон - хороший великий боксер, який вміє все робити краще, ніж він. Коли все зводиться до цього, це стає одностороннім боєм. Я досить побачив у поєдинках Усика з Ентоні Джошуа, щоб зрозуміти, що він не має жодного шансу проти Тайсона», - сказав Ф'юрі-старший.

Раніше Боб Арум заявив, що Усик та Ф'юрі отримають рекордні гонорари в історії боксу.

Володимир Клепач Джерело: talkSPORT
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 21:36 18

Циганков і Довбик були важливими гравцями суперуспішного сезону

Коментарі