Манчестер Сіті – Вулвергемптон. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок 21-го туру АПЛ

22 січня на «Етіхаді» пройде матч 21-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Манчестер Сіті» зустрінеться з «Вулверхемптоном». Старт поєдинку заплановано на 15:00 за європейським часом.

Манчестер Сіті

Команда підійшла до фактичного екватора сезону в АПЛ у статусі наздоганяючого. Більше того, підопічні Пепа Гвардіоли і після паузи лише відпускали на все більший відрив лідера, «Арсенал». До речі, проблеми є не лише у національному чемпіонаті Англії - гранд примудрився вилетіти з Кубка Ліги у чвертьфіналі. І як: пройшовши «Челсі» з «Ліверпулем», поступилися там 1:2 кризовому «Саутгемптону». А одразу після цього було програно дербі «Манчестер Юнайтед». Причому там чемпіон зміг відкрити рахунок, але пропустив пару м'ячів у відповідь з інтервалом у 4 хвилини. Потім і з «Тоттенхемом» гранд «горів» у 2 м'ячі через грубі свої помилки. Але зрештою зібрався і зміг перемогти впевнено, 4:2.

Вулвергемптон

Клуб цього тижня поступився «Ліверпулю» та вилетів із кубка країни. Адже багато хто вважає, що мав вигравати ще в 1-му поєдинку, але там вирішальний гол не зарахували, і все закінчилося 2:2 на «Енфілді». Вдома ж «вовки» у вівторок так нічим і не відповіли на швидкий гол Елліотта. Втім, це дозволяє команді Лопетегі зосередитись повністю на головному завданні - боротьбі за виживання. І тут Юлен має успіхи. Починав іспанець на Туманному Альбіоні парою поразок ще у листопаді. Але у 4-х поєдинках грудня-січня не набирали очки лише з піковим «Манчестер Юнайтед». При цьому вдалося перемогти двох прямих конкурентів, спочатку «Евертон», а в минулому турі і «Вест Хем». І навіть із міцною «Астон Віллою» вдалося зачепитися за нічию - причому у Бірмінгемі відігравалися господарі.

Статистика особистих зустрічей

У всіх 5 останніх очних поєдинках незмінно вигравав «Манчестер Сіті». У тому числі він розгромив 3:0 «Вулверхемптон» у вересні в гостях.

Прогноз

Букмекерські контори вважають явним фаворитом «містян». Але вони можуть самі собі створити проблеми, щоб потім вирішувати їх за рахунок сили атаки. Ставимо на підсумкові «тотал більше 3,0 голів» з коефіцієнтом - за Parimatch 1,75.

  • 1,21
  • 8,00
  • 16,00
Сделать ставку Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 02:40 1

Головний тренер ПСЖ прокоментував поразку від «Боруссії» Д у ЛЧ

Коментарі