Грем ПОТТЕР: «Мудрик має шанс зіграти з Ліверпулем. Але не 90 хвилин»

Головний тренер «Челсі» – про можливий дебют Мудрика

Наставник «Челсі» Грем Поттер не виключає, що новобранець команди Михайло Мудрик може дебютувати у поєдинку 21-го туру АПЛ із «Ліверпулем».

Перед центральним матчем 21-го туру більшість питань до наставника «синіх» було щодо українського новачка команди Михайла Мудрика.

«Він дуже добре влаштувався. Він молодий дуже цікавий гравець. У Мудрика фантастична швидкість у грі віч-на-віч. Тепер нам потрібно допомогти йому адаптуватися до Прем'єр-ліги, адаптуватися до нашої гри».

«Очевидно, що він приїхав до нас після перерви у середині сезону, тож останнім часом не так багато грав у футбол, але добре тренувався. Тому ми оцінимо його та подивимося, як він зможе зіграти у вихідні».

«Є шанс, що він дебютує у грі з «Ліверпулем». Я думаю, 90 хвилин він не зіграє, але, ймовірно, на якомусь етапі гри буде роль для нього».

«Ви маєте допомогти зрозуміти йому та допомогти зрозуміти всім, що він приїхав з іншої країни, з іншої ліги, тому потрібен час адаптуватися. Він молодий гравець, який має великий потенціал, багато переваг, але в той же час у нього дійсно хороший досвід. Тож він цікавий гравець», - сказав Грем Поттер на прес-конференції перед матчем з «Ліверпулем».

Матч «Ліверпуль» - «Челсі» відбудеться у суботу, 21 січня, початок - о 14:30 за київським часом.

Нагадаємо, що Михайло Мудрик перейшов до «Челсі» за рекордні для українського гравця 70 мільйонів євро та 30 мільйонів можливих бонусів.

Сергій Циба Джерело: ФК Челсі
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 11 травня 2024, 08:47 1

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Коментарі