Бразильський новачок Дніпра-1: росія повністю винна у тому, що відбувається

Перші слова Хайнера у дніпровському клубі

Бразильський новачок «Дніпра-1» Хайнер дав перше інтерв'ю прес-службі клубу:

- Перше враження є дуже добрим. Одразу помітно, що тут дуже амбіційний проект. Знаю, що «Дніпро-1» добре виступає у європейських турнірах, є лідером чемпіонату і має перспективу зіграти у Лізі чемпіонів.

- Розкажи, будь ласка, про свою попередню кар'єру.

- Почав у «Ріу Бранку», потім перейшов до «Байї», грав у «Наутіко» та «Пайсанду». За «Куябу» виступав у бразильській Серії Б, а в Серії А - за «Атлетіко Гояненсе». І ось, зараз я тут.

- У «Атлетіко» ти грав під керівництвом знаменитого Жоржиньйо, який був гравцем твого амплуа. Чому навчився у чемпіона світу?

- Так, це дійсно була добра школа та безцінний досвід. Ми багато спілкувалися. Жоржиньйо завжди акцентував увагу на тому, щоб я більше грав на атаку.

- У Бразилії багато класних латералей. Хто були твоїми кумирами?

- Кафу та Дані Алвес. Вони обидва були чемпіонами світу, грали за великі клуби.

- Що ти знаєш про війну в Україні? Чи не було побоювань перед підписанням контракту?

- Так, я знаю, що на вашу країну напали та вона веде війну. У цьому аспекті рішення не було легким, але після розмов з агентом та представниками клубу я погодився. Я готовий грати в Україні.

- Що люди у Бразилії кажуть про війну?

- Якщо у декількох словах: росія є цілком винною у тому, що відбувається, і у ваших людей немає іншого виходу, окрім як боротися.

Зазначимо, що Хайнер перейшов у «Дніпро-1» на правах оренди. Останнім часом гравець виступав в оренді за «Атлетіко Гояненсе», маючи контракт із клубом «Азуріз».

Данііл Агарков Джерело: СК Дніпро-1
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 жовтня 2024, 14:09 28

Іспанські ЗМІ чомусь впевнені, що Андрій міг запобігти пошкодженню Дані