Челсі повністю довіряє тренеру, Мудрик – доказ цьому

У клубі впевнені, що тренер з новими гравцями виправить ситуацію

За інформацією The Athletic, керівництво «Челсі» повністю довіряє наставнику Грему Поттеру, незважаючи на те, що команда потрапила в кризу і знаходиться в десяти очках від топ-4 АПЛ.

Ще під час чемпіонату світу Поттер приїхав до Каліфорнії, де мав зустріч з власниками клубу, які переконали тренера у повній підтримці з боку керівництва.

А підписання Михайла Мудрика, який найближчим часом має оформити контракт, буде одним з доказів довіри до наставника, який просив посилити атаку саме українським гравцем. Заради цього Сині в останній момент перебили пропозицію «Арсеналу» та готові віддати «Шахтарю» 100 мільйонів євро.

Як повідомлялося раніше, Поттер дзвонив Мудрику, щоб переконати його перебратися до «Челсі», хоча футболіст хотів опинитися в «Арсеналі». Той факт, що «Челсі» віддає 100 мільйонів євро за гравця, якого хоче тренер, є доказом довіри до фахівця.

Крім того, клуб у нинішньому сезоні звільнив тренера Томаса Тухеля, тому менеджмент не хоче створювати враження хаосу з постійними відходами та приходами наставників.

Іван Зінченко Джерело: The Athletic
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 12 травня 2024, 20:03 1

Латвія виграла другий матч на турнірі

Коментарі