Рашистський тренер-вірменин облаяв появу Петракова у збірній Вірменії

На московських болотах знайшовся критикан

Якийсь 56-річний олександр григорян, який назвав себе рашистом, але нагадав про своє вірменське коріння, у негативному світлі висловився щодо призначення українського фахівця Олександра Петракова на посаду головного тренера збірної Вірменії.

«Принципово висловлюся, що на призначення Петракова я дивлюся вкрай негативно. Я сам росіянин, народився у Вірменії, але виріс у росії, але коли йдеться про збірну Вірменії, я завжди висловлювався, що головний тренер має бути вірменин. Це не означає, що я ставлюсь до цього з націоналістичної точки зору, але я на практиці зіткнувся з цим і дійшов такого висновку.

У вірменському чемпіонаті багато посад у хороших клубах займають іноземці, і все з вихованням свого покоління складно. Можна відзначити Джевана Челоянця, Артура Согомоняна - це люди, які будують у Вірменії академії, вкладають гроші у дитячо-юнацький футбол, ставляться до цього дуже серйозно. Тільки вірменин може зрозуміти менталітет гравців і те, як треба мотивувати команду, тому я категорично проти призначення Петракова.

Знаю, що вірменська федерація розглядала вірменських тренерів, і був упевнений, що зупиняться на одному з них. Найкращою кандидатурою, на мою думку, є Єгіше Мелікян, який привів «Пюнік» до чемпіонства і в єврокубках показав дуже добрий результат та якісну гру, завдяки якій у Європі стали всерйоз сприймати вірменський футбол», - заявив григорян, тренерська кар'єра якого пов'язана виключно з командами (їх близько 20-ти) із рф.

Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 05:57 0

Курйозний момент стався, коли Еркулес отримав підвищення у класі

Коментарі