Григорій Суркіс прокоментував повернення Шовковського до Динамо

Легендарний голкіпер замінить у штабі Луческу Огнена Вукоєвича

Почесний президент «Динамо» Григорій Суркіс поділився думкою про повернення до столичного клубу Олександра Шовковського.

«Шовковський повернувся до рідного клубу, який ніколи не був закритий для нього. Я та брат завжди з ним спілкувалися. Він рідна для нас людина, бо віддав «Динамо» більшу частину свого свідомого життя. Не поїхав за кордон, а всю кар'єру присвятив «Динамо». Він чудовий воротар та людина.

Він працював у національній команді, але на сьогоднішній день штаб збірної України розформований і ніхто не знає, хто буде головним тренером. Тому президент «Динамо» зробив пропозицію Шовковському увійти до штабу Луческу як асистент. Хочу нагадати, що Вукоєвич, якого ми поважаємо і любимо, у зв'язку із сімейними обставинами має бути у Хорватії. Але його не відсторонено від «Динамо», яке вважає своїм рідним клубом. Просто склалися такі обставини - у нього хворіє мати.

Але Луческу потрібен асистент, тож Містер зустрівся із Шовковським. Вони обговорили, що робитиме Сашко у клубі. Чи буде він у майбутньому головним тренером «Динамо»? Важко сказати, що буде за два роки, коли закінчиться контракт у Луческу. Ми не знаємо, що буде завтра в країні, тому давайте не фантазуватимемо», - сказав Григорій Суркіс.

Зазначимо, що Шовковський підписав контракт до закінчення терміну контракту Мірчі Луческу - до липня 2024 року.

Сергій Циба Джерело: FanDay
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 травня 2024, 06:10 1

У харків'ян залишилося зовсім небагато шансів на порятунок, а житомирський клуб прагне єврокубків